כאב ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ביחסי מין
    מיכל
    17/02/2011

שלום וברכה
    אני באה מרקע דתי ללא ניסיון מיני.(20) אנו נשואים שנה וחצי . כשאנחנו מקיימים יחסי מין כואב לבעלי בעת החדירה כנראה כי שרירי צוואר הרחם מכווצים. אך הוא טוען שגם כאשר אני רפויה כואב לו.(כמו צבת) אם כן מה הפתרונות לכזה מצב. למרות שהונחנו שזה יסתדר עם בזמן זה רק נעשה יותר ויותר כואב ומוציא את הטעם לנסות בכלל. וכן רציתי לשאול אם יש קשר בין זה לכך שעדיין לא הריתי? תודה רבה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ביחסי מין

הוספת תגובה

• צבת

דני
    20/02/2011

שלום רב, מאחר והדוקטור הנכבד לא התייחס לשאלת אני מרשה לעצמי לענות ואבקש לציין כי אני לא רופא! ייתכן כי בעלך לא כל כך מנוסה בקיום יחסי מין ומכאן הבעיה.גם את לפי דברייך חסרת ניסיון מיני. מערכת המין הנשית צריכה לאחר ריגוש מיני שאת חווה להרטיב את המעאכות הפנימיות בנוזל חיכוך מה שימנע את הכאב ותחושת המלחציים של בעלך.משמע כי עליו להתחיל במה שנקרא בשפתנו החילוניים "משחק מקדים" וזאת בכדי לעורר את המערכות שבגופך לפני קיום היחסים.המשחק המקדים כולל מס'ג עדין ומפנק,ליטופים,נשיקות,מגע אוראלי הדדי (השם ישמור) במידת האפשר ולאחר מיכן תנועות קלות של הכנסת האיבר הסכרי לנקביחדירה עדינה ורציפה ייתכן ותאפשר את המגע המלא ואולי אפילו תצליחו להנות מכך.אם בעלך לא נהנה ולא מצליח לגמור בתוך איבר מינך מן הסתם ברור שלא תיכנסי להריון.בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ביחסי מין - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    22/02/2011

הפני שאלה זו לגניקולוג וסקסולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו