דחוף!! - שימוש בזוסטריקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!! - שימוש בזוסטריקס
    נטע
    03/03/2011

שלום

היום בערך בשעה 6 בערב מרחתי משחת זוסטריקס-HP לאורך היד שלי (מהמפרק מטה). נורא כאבה לי היד ממאמץ יתר, והייתי חייבת שהיא לא תכאב לי ומהר. אז חיפשתי בבית ומצאתי את המשחה. עכשיו כבר אחרי 12 בלילה והיד שורפפפתתתת באופן מטורף. להתרחץ היה כמעט בלתי נסבל. עכשיו אני עוטפת את כל היד במגבת רטובה כדי להקל על השריפה. אני מבינה שזה אמור לשרוף בהתחלה, אבל 6 שעות? מתי השריפה תעבור? מתי אני אוכל לחמם את היד (כמו למשל במקלחת) מבלי לסבול מכאבים עזים?

זה ממש חשוב לי, מה אני יכולה לעשות כדי להקל על המצב? אני חייבת לטפל בזה כמה שיותר מהר, עד מחר!!

אשמח לתשובה מהירה

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!! - שימוש בזוסטריקס

הוספת תגובה

• דחוף!! - שימוש בזוסטריקס - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    03/03/2011

זוסטריקס הנה משחה שמכילה מיצוי פלפל קאין (חריף מאוד) ומשמשת לטיפול בכאב כרוני של פרקים או של נוירופתיה עורית.
    עליך לפנות בהקדם לרופא עור לברר את סיבת הצריבה - האם נגרמה כתוצאה ממריחת כמות גדולה מדי של המשחה או מסיבה אחרת.
    בינתיים אני ממליץ לבצע הרטבות במים פושרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו