סקביאס דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקביאס דחוף
    ליאם
    14/03/2011

שלום, אני אישה בת 24 נשואה, נדבקתי בסקביאס לפני בערך חודש, וקיבלתי את המשחה Lyclear, ויחד איתה גם את המשחה Eurax למריחה במשך 5 ימים. לאחר ששמתי את המשחה הראשונה למשך 8 שעות שטפתי במיםוהמשכתי את הטיפול עם המשחה השניה במשך 5 ימים. לאחר5 ימים שוב מרחתי את המשחה הראשונה לווידוא הריגה של החרקים וכמובן שהחלפתי את כל המצעים וכל מי שבא איתי במגע נזהר מאוד וטיפל בעצמו. את המשחה האחרונה מרחתי שלשום ויש לציין שניכרת החלמה של הנגעים בצורה משמעותית וממש רואים בקושי שהיה משהו. שאלתי היא האם אני יכולה לחזור לקיים יחסי מין עם בעלי בלי לחשוש להדביק אותו ? תודה רבה על הקדשת הזמן והמשך יום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקביאס דחוף

הוספת תגובה

• אה עוד משהו ששכחתי..

ליאם
    15/03/2011

האם אחרי ששמתי את המשחה Liclear בפעם השניה האם אני צריכה לשים את ה Eurax למשך 5 ימים שוב? כי זה עוד מגרד לי ממש ואני שמה לב שביומיים האחרונים כשאני מגרדת יוצאים לי בליטות כאלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה עוד משהו ששכחתי.. - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    15/03/2011

כדאי להימנע מיחסי מין כל עוד את פעילה מבחינת התופעות.
    צורת הטיפול שהזכרת - מדויקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי אם להמשיך עוד 5 ימים

ליאם
    16/03/2011

את ה-Eurax , כי כבר סיימתי את המשחה הראשונה ליקליר ואת ה-5 ימים Eurax ושמתי שוב את הליקליר, עכשיו אני בלי טיפול ודי מגרד לי, ועדיין יוצאים דברים קצת.. להמשיך לשים את ה-EURAX ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה מישהו?? ד"ר אריה? ד"ר אכי????

ליאם
    17/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו