מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקביאס דחוףליאם14/03/2011
שלום, אני אישה בת 24 נשואה, נדבקתי בסקביאס לפני בערך חודש, וקיבלתי את המשחה Lyclear, ויחד איתה גם את המשחה Eurax למריחה במשך 5 ימים. לאחר ששמתי את המשחה הראשונה למשך 8 שעות שטפתי במיםוהמשכתי את הטיפול עם המשחה השניה במשך 5 ימים. לאחר5 ימים שוב מרחתי את המשחה הראשונה לווידוא הריגה של החרקים וכמובן שהחלפתי את כל המצעים וכל מי שבא איתי במגע נזהר מאוד וטיפל בעצמו. את המשחה האחרונה מרחתי שלשום ויש לציין שניכרת החלמה של הנגעים בצורה משמעותית וממש רואים בקושי שהיה משהו. שאלתי היא האם אני יכולה לחזור לקיים יחסי מין עם בעלי בלי לחשוש להדביק אותו ? תודה רבה על הקדשת הזמן והמשך יום מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה עוד משהו ששכחתי..
ליאם15/03/2011האם אחרי ששמתי את המשחה Liclear בפעם השניה האם אני צריכה לשים את ה Eurax למשך 5 ימים שוב? כי זה עוד מגרד לי ממש ואני שמה לב שביומיים האחרונים כשאני מגרדת יוצאים לי בליטות כאלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה עוד משהו ששכחתי.. - תגובה
ד''ר אכי פרידמן15/03/2011כדאי להימנע מיחסי מין כל עוד את פעילה מבחינת התופעות.
צורת הטיפול שהזכרת - מדויקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי אם להמשיך עוד 5 ימים
ליאם16/03/2011את ה-Eurax , כי כבר סיימתי את המשחה הראשונה ליקליר ואת ה-5 ימים Eurax ושמתי שוב את הליקליר, עכשיו אני בלי טיפול ודי מגרד לי, ועדיין יוצאים דברים קצת.. להמשיך לשים את ה-EURAX ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מישהו?? ד"ר אריה? ד"ר אכי????
ליאם17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?