אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    גיא
    02/04/2011

שלום
    אני בן 23 יש לי פצעי אקנה על הפנים ובגב (לא בצורה חמורה כל כך ) הייתי אצל רופא עור הוא נתן לי טיפול באנטיביוטיקה בשם: מינוציקלין 50 מ"ג , 2 כדורים ביום במשך חודש, ומשחה פעם ביום לפני השינה נאו-מדרול וכמובן סבון פנים פעמיים ביום .
    לאחר 4 ימים עם הטיפול הנ"ל יצאו לי עוד מספר פצעים בפנים ואפילו באזורים שלא יהיה בהם פצעים לפני ..מה זה אומר? האם הטיפול אינו נכון ומועיל? מה צריך לעשות?

תודה גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה טיפול איכותי

מעיין
    03/04/2011

חפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

תגיע לאתר עם טיפולים מדהימים.

מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות..

פוסטינור
    03/04/2011

הי,

לא יודעת מה זה מה שהרופא נתן לך אבל אולי כדאי לך לחזור אליו אם זה לא עוזר. אני אישית משתמשת במשחה של פייס איט בלילה לפני השינה ובסבון פנים בבוקר ובערב. אם אני מקפידה אז כמעט לא יוצאים לי פצעים חדשים, אולי רק לפני מחזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    05/04/2011

הטיפול הולם אך נותן את אותותיו לאחר כחודש ולא תוך יום. בכל מקרה הטיפול אינו מרע את המצב ובמקרה הרע אינו מועיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו