דרמטיטיס ניכרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרמטיטיס ניכרת
    עזרי כהן
    04/04/2011

שלום ,
    מזה כחודשיים אני סובל מפצעי אקזמה גדולים ולאחרונה התווספה גם פריחה בעור.דבר זה גורם לי לגירודים ולסבל רב,זה מכסה לי את כל הגוף חוץ מעור הפנים. הייתי אצל שני רופאי עור שונים אך הם לא ענו לכל שאלותיי ונושא זה מטריד אותי מאוד.
    הרופא הראשון המליץ לי להשתמש בשמן אמול במקום סבון רחצה אך כנראה שהשמן אמבט גרם לי לפריחה מוגברת . באיזה סבון מומלץ להשתמש? אני לוקח לאחרונה אומגה 3 עקב המלצה האם יכול להיות שגם זה גורם לי לפריחה מוגברת?האם אני צריך בדיקות דם ?יש לי בעבר חריגה בתוצאות האנזימים של הכבד. האם יש לכך השפעה על העור?
    כמו כן האם אני צריך להשתמש בכדורים מסוימים נגד אלרגיה ? לקחתי לורטדין תקופה מסוימת אך ללא שיפור ניכר.

אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרמטיטיס ניכרת

הוספת תגובה

• דרמטיטיס ניכרת - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    05/04/2011

נסה להשתמש בסבון נוזלי עדין. נסה למרוח את האזורים הנגועים בקרם לחות מספר רב של פעמים ביממה.
    טיפול באנטי היסטמנים עשוי להיות יעיל רק אם הוא מבוצע לאורך זמן של חודש ויותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו