כיב ברגל - סובלת! דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיב ברגל - סובלת! דחוף!
    יעל
    08/04/2011

שלום,

אני סובלת מזה כשבועיים מכיב. רקע: נעקצתי ע"י פרעושים (יש כלב בבית) והכל התרפא פרט לזה. היה פצע שהתקלף ונהיה חור דלקתי. הלכתי לרופאת עור- פולידין לשבועיים וחבישת הרגל לשבועיים. הלכתי לחו"ד נוספת של רופא עור פרטי- נתן לי מדבקות/תחבושות בשם POLYMEM או סילבר-סל, אקווה-סל. הן עזרו לשאוב את הדלקת החוצה (אמר לי שזה במקום הפולידין).
    בזמן האחרון שמתי לב שכשאין שומדבר על הרגל, למשל אחרי מקלחת, או בלילה- הפצע מתייבש, נסגר מעט, הרגל לא נפוחה ולא כואבת.. נראה הרבה יותר טוב ולא אדום מסביב. אבל כשאני עושה את הטיפול שניתן לי -פולידין או התחבושת- כואב, נפוח, אדום, בעיקר אם אני בתוך נעל וגרב, בשעות העבודה.

אני לא רוצה לעשות משהו שלא נכון, ולא יודעת האם כדאי להמשיך לטפל במשחות או חבישות למרות התגובה של הרגל, או פשוט לתת לזה להיות באויר כמה שיותר? אציין כי הפצע עדיין פתוח, ז"א, החשש שלי הוא שיזדהם - מצד שני אם הוא אטום וחבוש הכל מתנפח וכואב.

אשמח לחו"ד וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיב ברגל - סובלת! דחוף!

הוספת תגובה

• אפשר מענה?

יעל
    13/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתם לא עונים?!

יעל
    26/04/2011

בשביל מה פורומים קיימים אם אתם עונים באקראי על אחת מתוך חמש שאלות?!

לא מכבד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו