מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד פנימי באיבר המיןמישהו09/04/2011
לאחר קצת יותר משבוע אחרי קיום יחסי מין לא בטוחים, הופיעה הפרשה מוגלתית מהקצה של הפין, וגירוי נוראי בתוך צינור השופכה.
המצב הלך והחריף ולאחר כשבוע ניגשתי לרופא המשפחה והוא נתן לי טיפול אנטיביוטי ל 10 ימים (פעמיים ביום) CIPRODEX 500MG
לטיפול היתה השפעה חיובית - רמת הגירוי ירדה משמעותית וההפרשה כמעט ונעלמה.
אך לאחר השלמת הטיפול המצב שוב החמיר.
הופניתי לאורולוג שבצע תרבית מהשופכה והפנה אתי לרופא מין עם התוצאות הבאות:
בדיקת Urethral Culture -
Streptococcus agalactiae- (group B)
תרבית שלילית ל- N. Gonorrhea
רופא המין שלח אותי לבדיקת תרבית מהשופכה יותר מקיפה (גם על זכוכיות למיקרוסקופ) וביקש שאעשה את הבדיקה בבוקר לפני מתן שתן ראשון.
כמו כן שלח אותי לקבלת זריקה אנטיביוטית ROCEPHIN 0.5GR I.M ונתן לי טיפול אנטיביוטי DOXYLIN 100MG של 10 ימים פעמים ביום
להלן תוצאות הבדיקה:
===========
בקטריולוגיה
===========
צמחה פלורה של העור Urethral Culture
לא נראו קוקים גרם שליליים Urethral Microsc.Bacteria
חשודים ל Neisseria gonorrhoeae
Urethral Micropy Polymor 15-20
תרבית שלילית ל Urethral Culture (GO) N. Gonorrhea
לאחר הטיפול ההפרשה נעלמה ממש רק ביום הטיפול האחרון, ומאז אין הפרשה למעט בבוקר - לפני מתן שתן ראשון, אם אני מעביר את האצבע חזק על צינור השופכה ניראית טיפה מוגלתית ממש קטנה בקצה הפין
אני כבר כשבועיים לאחר הטיפול ועדיין נישאר 1. גירוי שמציק לי מאוד וגורם לי ללכת הרבה לשירותים 2. אותה טיפת המוגלה הקטנה בבוקר.
חזרתי שוב לרופא המין והוא אמר לי שאין צורך בטיפול נוסף
ושאם תהיה שוב הפרשה מוגלתית לחזור אליו.
אני מרגיש שישנה עדיין בעיה, אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה אני יכול לעשות - אני מודאג מאוד!!!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד פנימי באיבר המין - תגובה
ד''ר אכי פרידמן11/04/2011לטעמי ניתן להמשיך בטיפול האנטיביוטי וכמו כן עליך להרבות בשתיה מרובה בשבועים-שלושה הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה עודנה קיימת
מישהו16/05/2011למרות המלצתך הקודמת הרופא לא נתן לי המשך טיפול אנטיביוטי
למעשה מאז אני לא קיבלתי שום טיפול רפואי
עוצמת הגירוד ירדה וההפרשה נעלמה אך לעיתים יש גירוד שממש מציק
מה שמדאיג מאוד הוא שכבר לפחות פעמיים כשעלתה עוצמת הגירוד הפנימי, העברתי את היד תוך הפעלת לחץ לאורך צינור השופכה ע"מ לגרד ויצאו לי מספר טיפות של דם מקצה הפין.
חשוב להדגיש שלא קיים דימום בשגרה.
אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ לי בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?