כתמים בבית שחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בבית שחי
    איריס
    06/05/2011

שלום אני בת 19 ומזה כבר שלוש שנים יש לי בבית שחי כתם ענקי (בכל אזור הבית שחי איפה שיש שיערות) בצבע חום שחור. הייתי אצל רופא והוא נתן לי משחה להבהרה ןאמר שזוהי פיגמנטציה...כעת אחרי כמה חודשים של טיפול אין שיפור כלל (למרות שבזמן שמרחתי את המשחה היה שיפור קל מאוד אך חזר לקדמותו כשהפסקתי). את המשחה מרחתי בחודשי החורף וכעת שחזרתי אליו אמר שאי אפשר לעשות כלום כי כעת קיץ. הדבר מאוד מפריעה לי בעיקר עכשיו בקיץ ואני מאוד סובלת ולא לובשת רבים מהבגדים שלי כי רואים לי את הבית שחי. אשמח לתשובה בנוגע מה אפשר לעשות עם זה אני כבר נואשת!
    תודה מראש:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בבית שחי

הוספת תגובה

• כתמים בבית שחי - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

האפשרויות השכיחות ביותר להסביר כתם כהה בבית השחי הנן:
    1. התכהות פוסט-אינפלמטורית: שמופיעה אחרי דלקת בעור באזור
    2. התפתחות המרטומה ע"ש בקר (Becker's nevus): התפתחות אזור כהה על הגו עם נטיה, לעיתים, להצמיח שיער עבה יותר וכהה יותר על הכתם.
    3. זיהום חיידקי הקרוי Erythrasma.
    המלצתי: פני שנית לרופא העור שלך להערכה חוזרת או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים בבית השחי

אור
    31/05/2011

יש לי בישבלך פיתרון ורק אם תבצעי את מה שאני אומרת לך הכתם יתבהר
    1. להתחיל הסרת שיער בIPL שעווה וגילוח לסוג עור רגיש גורמות לכהות.
    2. כשאת מתקלחת להשתמש בבית השחי בסבון עם PH מתאים אל סבון כמו זה של הפנים לעור רגיל.
    3. דורוראנט ללא אלומניום ולללא אלכוהל מומלץ דר. כדיר אצל קומסטקאית אפשר לרכוש. או דר. עור בבית המרקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו