בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    טלי
    07/05/2011

שלום,
    אני בת 43. בחודשים האחרונים אני נתקפת סביב תנודות הומונאליות ביובש קיצוני תחת העין. זה מלווה באדמומיות (נראה כמו איזה שפשוף אדום "פנס" תחת העין, בנפיחות ובגירוי חזק (הגירוי מופיע גם בזויות האף ובאזורים עם קפלים כמו בזויות העין - אך השיא תחת העין). שמתי לב, כאמור כי זה בא והולך סביב תנודות הורמונליות אך זה מסב לי אי נוחות רבה מאוד וגם מבחינה קוסמטית זה מאוד מציק. רופאה אחת המליצה לי על ויטמין E שהאכן הוכיח עצמו אולם כיוון שבשימוש תכוף הוא יכול לסרטן אני מעדיפה להימנע ממנו. רופא אחר המליץ לי על דרמלר ועוד רופא אמר שעדיף משהו פחות קורטיקואידי ולנסות ניזורל. אני די עובדת עצות. הוצע לי גם יומובט - אשמח לחוות דעת מקצועית ולהמלצות. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/05/2011

אם בעייתך אובחנה כדרמטיטיס סבוריאית אזי אני ממליץ על טיפול קבוע בקרם ביפונזול או קרם ניזורל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו