זיבה שלא עוברת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה שלא עוברת?
    מתן
    09/05/2011

שלום,
    לפני מספר ימים גיליתי תסמינים שהיו נראים לי כזיבה (הפרשה מאיבר המין ועיקצוצים בעת מתן שתן) .. פניתי לרופאת המשפחה שנתנה לי זריקה בטוסיק ולקחת 4 כדורים של ZETO בבת אחת, מעבר לכך לא ניתן לי טיפול אנטיביוטי נוסף . עברו בערך 24 שעות מאז ועדיין שום דבר לא השתנה-שום שיפור, אני עדיין סובל מאותם התסמינים בדיוק ובאותו המינון.
    האם זה נורמלי? האם לוקח זמן עד שזה עובר או שמא אולי החיידק עמיד בפני הטיפול ואני צריך לפנות שוב למרפאה לקבל טיפול אחר?

אשמח לתגובה בהקדם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה שלא עוברת?

הוספת תגובה

• טיפול מיידי בשבילך

מישהו שאכפת ל
    17/05/2011

זריקה + זטו לא ירפאו זיבה לגמרי , ואתה חייב טיפול עמוק כדי לא להגיע למצב של דלקת כרונית.
    רוץ לרופא עור ומין (לא לרופא משפחה) קבל טיפול אנטיביוטי רחב של דוקסילין עם ציפרודקס או משהו אחד שיבחר הרופא לפי מצבך.

לסיוע לאנטיביוטיקה מאוד מומלץ לקחת ויטמין פמינוז שאפשר לקנות בבתי טבע.

תאמין לי מנסיון, עברתי סאגה ארוכה של חצאי טיפולים, וזה כל הזמן חזר, חייבים לתקוף את זה עד העצם.
    מעבר לכך יש זן חדש של זיבה שהטיפול בו קשה אף יותר, ולכן אתה חייב להעביר תרבית לבדיקה ולהתאים את האנטיביוטיקה הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו