תגובה אלרגית לעקיצה או אקזמה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה אלרגית לעקיצה או אקזמה?
    דנה
    17/05/2011

אני נמצאת בחו"ל כרגע, ולפני בערך שבועיים (אני לא זוכרת בדיוק) התחילו לי מן כתמים מגרדים שהרגישו ונראו,לדעתי, כמו פטרייה. מכיוון שמעולם לא הייתה לי פטריה על כף הרגל ולא בין האצבעות, לא הייתי בטוחה וחיכיתי אולי יעבור מעצמו.. כשזה התחיל להתפשט על כף הרגל (בחלק העליון בלבד ולא בין האצבעות בכלל) וגירד בטירוף הלכתי לרופא, שלא היה רופא עור (אין לי איפה למצוא פה רופא עור) והוא החליט שנעקצתי וזו תגובה אלרגית ויש זיהום ומיד רשם לי אנטיביוטיקה,אנטיהיסטמין וסטרואידים.
    לפני בערך חודש הייתי חולה מאד ולקחתי אנטיביוטיקה מאד חזקה במשך 10 ימים שהחלישה אותי וגרמה לי להיות חשופה ורגישה יותר למזיקים הסביבתיים שהגוף שלי לא רגיל אליהם. אני מש ממש לא מעוניינת להעביר את הגוף שלי במסכת התרופות החזקות האלה ובשביל דיאגנוזה מפוקפקת (אני ממש לא חושבת שזו עקיצה בכלל). השאלות הן
    הם זה בכלל נראה כמו מה שהחליט הרופא או שזה משהו אחר?
    כדאי ואפשרי בכלל לקחת רק את האנטיהיסטמין וזהו? אני לא מבינה למה הוא החליט שזה זיהום, זה לא נראה מזוהם ולא גירדתי.. פניסטיל לא עזר לגירוד מה שגרם לי להאמין שזו לא עקיצה.

בקיצור,אני אובדת עצות ומאד מאד מקווה להימנע מכל האנטיביוטיקות והסטרואידים האלה הפעם.

מצורפות תמונות של שתי הרגליים, בתקווה שתוכלו לעזור..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרגל השנייה...

דנה
    17/05/2011

אגב, צילמתי את זה בבוקר. בערב, אחרי הליכה רבה בסנדלים זה מתנפח קצת ומאדים יותר בגלל החיכוך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגל השנייה... - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

דנה, לא ניתן לייעץ לך באופן מוסמך לפי המראה מהתמונות אך גם לי נראה שמדובר בעקיצות ובתגובה להן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו