נשיכה על ידי חרק כלשהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכה על ידי חרק כלשהו
    מירי
    17/05/2011

שלום,
    לפני כשבוע לפי הפצעים שהופיעו אצלי על היד נשכו אותי כנראה בלי שאשים לב לזה .בהתחלה היה לי רק רגישות במגע עם העור.כל העור על יד ימין.אחרי איזה 5-7 ימים אחרי התחילו לי כאבים תחושת צריבה ונימול ביד מן עקצוצים כאלה כמו של מחטים ויש לי מספר פצעים כאלה בעור וסימן כחול ליד הפצע.אני לא יכולה לעשות שומדבר עם היד לא ללבוש שרוול ארוך ולא לאמץ את היד כי הכאבים מחמירים ומדי פעם יש לי מן פעימות בתחת לביתה השחי ועד שריר החזה.
    הייתי היום אצל רופא כללי והיא רק הסתכלה על היד ולא ידעה מה יש לי וגם לא שלחה אותי לבדיקות דם לראות מה קורה.היא נתנה לי לקחת אנטיביוטיקה 4 פעמים ביום ותרופה נגד תגובה אלרגית פעם ביום.
    אני לא בנאדם שלוקח בקלות כזו אנטיביוטיקה לפני שאני בטוחה שאין דרך אחרת לרפא את זה.הרופאה אמרה לי שאם עולה לי החום אז לפנות לבית חולים כי היא חוששת מזיהום.
    האם יש לכם דיעה אחרת או עיצה אחרת לתת לי?יעוץ להמשך טיפול?אני ממש לחוצה ומפחדת שזה יחמיר כי אני בנתיים לא לוקחת שום תרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיכה על ידי חרק כלשהו

הוספת תגובה

• תיקון-מתחת לבית השחי

מירי
    17/05/2011

מתחת לבית השחי לפי מה שכתבתי יש לי תופעת פעימות לעתים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיכה על ידי חרק כלשהו - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

מירי, אין דרך לייעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית. פני בהקדם לבדיקת רופא עור, בעיקר כדי לשלול שלבקת חוגרת או עקיצת עכביש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו