מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקותעדי21/05/2011
היי, אני עדי בת 23 מהמרכז, עברתי ניתוח ב 03.04.11 להוצאת צ'יסטות ב 2 הכתפיים, הנגעים היו בערך בגודל של כדור פינג-פונג וכרגע נותרו 2 צלקות:
1. כתף ימין בגודל של 2 סמ', קיים שקע בעור באזור החתך כיוון שהעור שלי לא מחלים יפה ולא משנה כמה התפרים טובים זה פשוט לא מחזיק (מדובר על ניתוח שביעי שלי כך שאני כבר מודעת לבעייה)
2. כתף שמאל ישנה צלקת 4 סמ' אשר מורכבת מ 2 ניתוחים שונים, העליונה בולטת מעל פניי העור כתוצאה מניתוח שנעשה לפניי 5 שנים, והתחתונה אשר ממשיכה אותה (מהניתוח ב 03.04.11) שקועה באזור החתך כמו בכתף ימין.
חשוב לציין:
** הצלקות הישנות נראות אותו הדבר כמו החדשות, הן אינן מחלימות.
** יש לי בעיה חמורה עם אלרגיות, אני אלרגית להמון חומרים (מדבק של פלסטרים ותחבושות עד לפניצלין וכו)
אז עד כה הפתרון שלי לצלקות היה לעשות עליהן קעקוע כיוון שפסיכולוגית אני לא יכולה להסתכל עליהן, אני כבר חודש וחצי לא הולכת עם חולצות קצרות או גופיות ולפני שאני הולכת לבחור קעקוע חדש (שאני ממש לא רוצה לעשות) רציתי לדעת האם יש פתרון טכנולוגי כלשהו שמסוגל להעלים כמעט לגמרי צלקות ניתוח ויוכל להתאים למצבי ומה מידת הצלחתו? (כמובן שרק בגדר המלצה, למטרת הטיפול אפנה לרופא עור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/05/2011עלייך להתייעץ עם כירורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות - תגובה
עדי23/05/2011הרופא שניתח אותי הוא פרופסור אברהם ברוכין, בזה הוא מתמחה ואילו היו התוצאות, לא קיים שום מענה רפאי נוסף שמתעסק בנושא מלבד כירורג פלסטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות - תגובה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/05/2011לצערי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות - תגובה
עדי25/05/2011אוקיי, תודה בכל מקרה על העזרה וההתייחסות אני מאוד מעריכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?