צלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות
    עדי
    21/05/2011

היי, אני עדי בת 23 מהמרכז, עברתי ניתוח ב 03.04.11 להוצאת צ'יסטות ב 2 הכתפיים, הנגעים היו בערך בגודל של כדור פינג-פונג וכרגע נותרו 2 צלקות:
    1. כתף ימין בגודל של 2 סמ', קיים שקע בעור באזור החתך כיוון שהעור שלי לא מחלים יפה ולא משנה כמה התפרים טובים זה פשוט לא מחזיק (מדובר על ניתוח שביעי שלי כך שאני כבר מודעת לבעייה)
    2. כתף שמאל ישנה צלקת 4 סמ' אשר מורכבת מ 2 ניתוחים שונים, העליונה בולטת מעל פניי העור כתוצאה מניתוח שנעשה לפניי 5 שנים, והתחתונה אשר ממשיכה אותה (מהניתוח ב 03.04.11) שקועה באזור החתך כמו בכתף ימין.
    חשוב לציין:
    ** הצלקות הישנות נראות אותו הדבר כמו החדשות, הן אינן מחלימות.
    ** יש לי בעיה חמורה עם אלרגיות, אני אלרגית להמון חומרים (מדבק של פלסטרים ותחבושות עד לפניצלין וכו)

אז עד כה הפתרון שלי לצלקות היה לעשות עליהן קעקוע כיוון שפסיכולוגית אני לא יכולה להסתכל עליהן, אני כבר חודש וחצי לא הולכת עם חולצות קצרות או גופיות ולפני שאני הולכת לבחור קעקוע חדש (שאני ממש לא רוצה לעשות) רציתי לדעת האם יש פתרון טכנולוגי כלשהו שמסוגל להעלים כמעט לגמרי צלקות ניתוח ויוכל להתאים למצבי ומה מידת הצלחתו? (כמובן שרק בגדר המלצה, למטרת הטיפול אפנה לרופא עור)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות

הוספת תגובה

• צלקות - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/05/2011

עלייך להתייעץ עם כירורג פלסטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות - תגובה

עדי
    23/05/2011

הרופא שניתח אותי הוא פרופסור אברהם ברוכין, בזה הוא מתמחה ואילו היו התוצאות, לא קיים שום מענה רפאי נוסף שמתעסק בנושא מלבד כירורג פלסטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות - תגובה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/05/2011

לצערי לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות - תגובה

עדי
    25/05/2011

אוקיי, תודה בכל מקרה על העזרה וההתייחסות אני מאוד מעריכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו