מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא עזרו לידחוף25/05/2011
שלום רב,
לארח שנה וחצי של טיפולי]וריות בשעה טובה הצלחנו להרות. בתחילת ההריון הרופא הורה לי לקחת נרות של פרוגרסטרון (אוטרוגסטן).
אני לא יודעת אם זה התחיל לפני זה או בעקבות הנרות- אבל אבל התחילו להופיע גירודים בכל העור בצורת שלפוחיות קטנטנות שמאוד מאוד מגרדות. הגירוד הוא בכל הגוף כולו למעט הפנים.
אחרי שגם בעלי התחיל להתגרד מיד עשינו טיפול נגד סקאביאס (משחת סקביצין). הטיפול לא עזר ולאחר שבועיים עשינו שוב וגם זה לא עזר.
הרופא שלי מומחה לגניקולוגיה ומיילדות אמר שזו תופעת לוואי של הפרודרסטרון שעברה לבעלי דרך יחסי מין.
הבעיה היא שכבר 3 שבועות אני לא נוטלת את הנרות והגירוד עדיין נמשך! בעלי טוען שאצלו יש שיפור אבל עדיין יש גירוד.
זה ממש פוגע באיכות חיינו. זה מציק כל היום ממש! וזה כבר כמעט שלושה חודשים ככה!!!
בבקשה אם יש לכם רעיון איך להפסיק את זה- זה בלתי נסבל
רוב תודות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא עזרו לי - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/05/2011פנו לבדיקת רופא עור לאיבחו וטיפול מתאים. אם אכן מדובר בסקבייס - חשוב שתבצעו את הטיפול ביחד בו זמנית כדי למנוע הדבקה ביניכם בדינמיקת "פינג-פונג"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דחוף25/05/2011שלום,
כבר פניתי לרופא עור.
הוא נתן לי משחה סטירואידית ואמר שאם זה לא עובד לעשות טיפול נגד סקאביאס.
המשחה לא עזרה ועשינו את הטיפול. כמובן שדאגנו לעשות אותו יחד ולכבס את כל המצעים והבגדים וכו..
זה כנראה לא סקאביאס. פעמיים עשינו את כל זה. יש אפשרות אחרת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/05/2011לפנות להערכה חוזרת של רופא העור שלכם או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
דניאלה10/06/2011צר לי, אבל זה כנראה השפעת ההורמונים. עברתי טיפולי פריון והתרופות וההרומנוים שקעיבלתי גרמו לי לגירודים בגוף, בעיקר בחזה, עקצוצים. כיום, חודשים לאחר שהפסקתי כל הגוף מלא בסימנים אדומים ושחורים וגרודים.
היכונו למסכת טרטורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?