הרפס בנרתיק -כדורים למניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס בנרתיק -כדורים למניעה
    אביה
    29/05/2011

שלום,
    לאחר תקופה בה היו לי התפרצויות חוזרות ונשנות של הרפס בנרתיק שבהן הייתי לוקחת בימי ההתפרצות כדורי ולציקלוביר-valtrex 500 (שעוזרים מאוד) החלטתי לקחת אותם באופן רצוף למניעה כיוון שההתפרצויות היו תכופות והקשו עליי מאוד. שאלתי היא האם ניתן לקחת כדורים אלה לאורך תקופה ארוכה? והאם אני יכולה להוריד את המינון ליום כן יום לא?
    יש כדורים שלא טוב לקחת ביחד איתo? אציין כי הם יקרים מאוד ולכן אם אפשר לחסוך בהם אשמח...בתודה מראש, אביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרפס בנרתיק -כדורים למניעה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    31/05/2011

למניעת התפרצויות תכופות של הרפס אברי המין ניתן ליטול וולטרקס 500 מג"ר פעם ביום או לחליפין טבליות אציקלוביר 400 מג"ר פעמיים ביום. נהוג להמשיך בטיפול בין 8 ל 18 חדשים. לאחר מכן צפויים אירועים חוזרים אך בתדירות פחותה של 2-4 פעמים בשנה, אותם ניתן "ליירט" בתחילתם או לפני שהם מתחילים (כאשר מתחילה תחושה מוקדמת של עקצוץ) בעזרת קורס טיפול חוזר בוולטרקס או באציקלוביר למשך כ 5 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו