גרד ו"גבשושיות" בכפות הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד ו"גבשושיות" בכפות הידיים
    יוסי
    13/06/2011

שלום,

לפני כמה שבועות התחיל לי גרד בכפות הידיים (בעיקר במרכז ובבסיס האצבעות) ושמתי לב כי בזוויות מסויימות ניתן לראות מעין גבשושיות מתחת לעור.
    תהיתי מה זה יכול להיות.
    האם זה יכול להיות קשור לאימון בחדר כושר ללא כפפות (שמעתי פעם שיש וירוס שמאד נפוץ בחדרי כושר ופוגע בעור הידיים)?
    האם זה משהו שאני כלול להדביק את עצמי (לדוגמה, כשאני שוטף פנים)? האם זה יכול להיות קשור למגע באיבר מינה של חברתי, שחיובית להרפס, כמובן לא במזמן התפרצות? לחילופין, האם זה יכול להיות משהו שעלול לסכן אותה כשאני נוגע בה?

כמו כן, לא מזמן שמתי לב להופעת גידולוני עור קטנים בבסיס איבר המין שלי (ומתברר שגם לחברתי הופיעו). מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה קשור למה שיש לי בכפות הידיים?

אני מצרף תמונה של כך היד בתקווה שזה יעזור מעט.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד תמונה

יוסי
    13/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד ו"גבשושיות" בכפות הידיים - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    22/06/2011

ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית.
    פנה לבדיקת רופא עור. המלצתי חשובה שבעתיים עקב הסיפור של נגעים על איבר המין שלך ושל בת זוגך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כבר תור

יוסי
    22/06/2011

אבל קיוויתי לקבל איזה ייעוץ עד שיגיע מועד התור בשבוע הבא...

תודה בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו