מגששים באפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגששים באפלה
    מאיה
    23/06/2011

שלום..אני כותבת בשמו של בן זוגי בן 31 וחצי לאחרונה אובחן כחולה בויטיליגו.
    הכל התחיל בעצם לטענתו מגיל 20 בנקודות קטנות כמעט בלתי נראות על איבר המין כשהלך אז לבדיקה אצל רופאת עור נאמר לו כי זה שום דבר וכך חלף לו הזמן כאשר הוא נטול דאגות
    בשנה\שנתיים האחרונות החלו להיווצר לו כתמים לבנים על איבר המין בגודל של כ חצי סנטימטר עד סנטימטר בחלק העליון של איבר המין גם בשק האשכים הופיעו לו כתמים באותו הגודל וכן סביב אזור פי הטבעת כתם יחסית גדול בערך קוטר של 4 ס"מ
    לפני מס' ימים הוא הלך עם חברו לים וכשחזר מיד הבחין ביום לאחר מכן בכתם לבן בקוטר של כחצי סנטימטר סמוך לעין (בפנים) דבר זה גרם לו לחשש רב והוא פנה לרופאת עור ואז נאמר לו כי הוא חולה בויטליגו וכי אין לכך תרופה הוא נשלח להרבה בדיקות דם שכרגע אנחנו מחכים לתוצאה, בנתיים הוא נהפך אובססיבי לפנים שלו כל שניה הולך למראה וטוען כי הכתם ליד העין גדל לו ומתפשט לגבות ולמתחת לעין אני מסתכלת על זה ויכול להיות שהוא צודק כי יש מעט גוון יותר לבנבן מסביב לעין לאחרונה.. אני כבר לא יודעת גם אני כבר מבולבלת ..
    תוך כמה זמן זה מתפשט? ככה בטווח של ימים?(אני מדברת על איזור הפנים שזה ממש מרגע הופעת הנקודה הלבנה ועד כל האזור שמסביב לעין) אנחנו עומדים להינשא בערך עוד חודשיים אני חוששת מאוד ..יש סיכוי כי מחלה זו תעבור לילדינו? והאם יש בדיקה גנטית שניתן לעשות? מעבר לכך ראינו מודעות לגבי מישהי שהיא מטפלת הומאופטית וחשבנו ששווה לנסות יש הבטחת תוצאות האם כדאי? ובאופן כללי
    איזה טיפול כרגע מומלץ לבעיה הזאת אנחנו מאוד חוששים במיוחד כי זה מרגיש שהוא תחת התפרצות ושאנו חסרי אונים אל מול זה אני יודעת כי שאלתי שאלות רבות ואני מצטערת אין בכוונתי להטריד אני מקווה כי תצליחו להבין את מצוקתנו
    מצפה לתשובה בהקדם האפשרי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגששים באפלה

הוספת תגובה

• מגששים באפלה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    28/06/2011

שלום מאיה,
    פנו לבדיקת רופא עור בשאלת ויטיליגו.
    אם זו אכן האבחנה - העלי שוב את שאלותיך ונשח לענות עליהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו