קרצינומה באף-למי לפנות-בלי כירורגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרצינומה באף-למי לפנות-בלי כירורגיה
    עירית
    27/06/2011

אבא שלי( 75), משופע בבעיות עור. עבר פעמיים ניתוחים להוצאת מלנומה ומס' ניתוחים להוצאת בזיליומות וקרצינומות, לצערי חתכו אותו מכל הכיוונים עד היום.... בשבוע שעבר רופאת עור, הפנתה לפלסטיקאי בשל קרצינומה באף.

כיוון שמדובר ברקמה סחוסית ואין "מספיק בשר" שאפשר להוציא כדי לחדור פנימה עמוק - ברור לי שעדיף לחפש חלופה ל"סכין הכירורגית" כדי שיהיה מינימום נזק אסתטי (ופונקציונאלי) לאף וכמה שפחות צורך בהשתלות עור. אני מחפשת קצה חוט כדי לטפל בבעיה כמה שיותר מהר ויעיל. בינתיים את ההפניה לפלסטיקאי ביטלתי (ליום ה).

אני מחפשת מידע על פרוטוקול/שיטות מיוחדות חלופיות - אולי בלייזר? אולי בהקפאה ? וגם שמעתי על שיטת מוס.

מה האפשרויות שעומדות על הפרק, יתרונות וחסרונות? מי המומחה המומלץ ביותר בכל אחת מהן? (נוכל לעשות זאת באופן פרטי).

תודעה עירית [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרצינומה באף-למי לפנות-בלי כירורגיה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    27/06/2011

גם מוה'ס הנה שיטת כירורגיה.
    פנו לכירורג פלסטי מיומן או לכירורג מוה'ס בשאלת התאמתו לפעולה ניתוחית או האם להעדיף הקרנה (לפי המיקום, סוג הגידול, גילו ועוד פרמטרים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו