בעיית עור במרפקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית עור במרפקים
    דפנה
    27/06/2011

שלום,
    אני כבר שנים סובלת מבעיה של מרפקים לבנים. אין מדובר ביובש כי אני שמה קרמים והעור לא מתקלף יש פשוט עיגול לבן סימטרי בשני המרפקים. בעבר עשיתי בדיקת ביופסיה ונמצא שזה לא פסוריאזיס . הייתי אצל רופאי עור רבים וניסיתי משחות שונות כמו דייבובט ואפלומיצין אך ללא הועיל...אשמח לשמוע דיאגנוזה ואפשרות לטיפול, זה מאוד לא אסתטי, במיוחד בחודשי הקיץ כשאני שזופה והמרפקים נשארים לבנים...

תודה רבה, דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית עור במרפקים

הוספת תגובה

• בעיית עור במרפקים - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    28/06/2011

האם צבע עור המרפקים לבן בוהק? האם ממצאי הביופסיה התאימו לויטיליגו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית עור במרפקים

דפנה
    29/06/2011

איני זוכרת מה היו ממצאי הביופסיה מכיוון שזה היה לפני כמה שנים אך אני מכירה את המחלה ויטיליגו וזה לא נראה דומה.
    זה לא לבן בוהק אבל זה מאוד לבן לעומת שאר היד- האזור כאילו לא משתזף ואין בו את הצבע הטבעי של העור.
    צירפתי תמונה שאולי תעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה

דפנה
    29/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו