מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחמת יש טיפול?לימור25/03/2012
בס"ד
האם יש טיפול בשחמת ? חוץ מהשתלה ?
יש לי שחמת דרגה 4 לא מקבלת תרופות , עשו לי ניתוח לקצור קיבה וירדתי 30 ק"ג
בת 36
יש עוד משהו שניתן לעשות...?????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחמת יש טיפול? - תגובה
פרופ` אלי צוקרמן25/03/2012תלוי מה סיבת השחמת? מה תפקוד הכבד? האם יש סיבוכי שחמת וכו'. המידע חסר מאוד. אם מדובר על שחמת בגלל כבד שומני הרי שיש לשמור על המשקל לאחר ההורדה המרשימה במשקל, לשמור על פעילות גופנית ולטפל בגורמי הסיכון אם קיימים כמו סוכרת, שומני הדם בעודף וכו. יש לעקוב אחר הופעת סיבוכים של שחמת ואחר תפקוד הכבד כפי שבודאי הוסבר על ידי רופא הכבד שאצלו נמצא(ת) במעקב. בחלק מהמקרים יש נסיגה של ההצטלקות (פיברוזיס) בכבד לאחר ירידה במשקל במידה והמשקל נשמר כך לאורך שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
לימור25/03/2012בס"ד
אכן השחמת על רקע שומני , יש לי טחול מוגדל כ20 ס"מ
טרמבוצים 55 אלף מוגלובין 10.5 כליות תקין אין סכרת ותפקודי כבד יציב
ועייפות כל הזמן
באוטלרסאונד האחרון 27.2.12 כבר לא ראו גזים
הרופא אמר שהשינוי הוא מינמלי ביותר ורק להשתדל לעשות הליכות - הוא מבין שאני עייפה ומאוד קשה לי פעילות גופנית ורק להיות במעקב
זהו .
שומרים על תזונה משתדלים לעשות פעילות
הרופא שמח שיש שינוי אפילו קטנטן כי זה מוריד אותי מלהכנס לרשימת מושתלים.
בעזרת השם מקווים להחלים ולחזור לתקוד מלא.
תודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)