טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כאבים מתחת לשכם ימין חצי שנה. ולעיתים מורגש לחץ בתוך הצלעות בצד ימין. אני רוצה לעשות אולטרסאונד של איברים פנימיים בצד ימין - ריאות, כבד, לבלב וכו'.. שאלה איפה אפשר לעשות את זה באופן פרטי, ומבלי הפניות וכו'. כי אין לי סבלנות להתווכח עם הרופא שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אולטרסאונד פחות טוב לאיזור הראות על מנת לאבחן את סיבת הכאבים. לצורך ביצוע בדיקת הדמיה (באופן פרטי או במסגרת קופת חולים) יהיה צורך בכל מקרה בהפניית רופא על מנת להתאים את הבדיקה הנכונה והשאלה לבודק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר