עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    נועה
    30/06/2011

שלום רב, אני חיילת משוחררת בת 21 ומזה כארבעה חודשים אני סובלת מאוד מכאבי בטן וגזים בעיקר בבקרים. בנוסף ירדתי 5 קילו במהלך החודשים הללו וכעת אני בתת משקל רציני ושוקלת 44 בלבד. ניסיתי הכל- תרופות טבעיות,נטילת פרוביוטיקה, שינוי תזונה, ספורט עם מאמן אישי, עברתי את כל הבדיקות האפשריות- בדיקות דם, נשיפה, גסטרו דרך הפה והישבן וכולן יצאו תקינות. האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות? יכול להיות שהדבר נובע מלחץ ועצבים ( יש לציין שעברתי בדיקה לפני כשנתיים ולא גילו אצלי מעי רגיז)?
    בתודה מראש נועה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    30/06/2011

לא מגלים מעי רגיז בבדיקה. במעי רגיז כל הבדיקות תקינות. זו האבחנה הכי סבירה. פני לגסטרואנטרולוג המתמחה בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה המשך

נועה
    01/07/2011

תודה לך על התשובה המהירה.
    אני חברת קופת חולים מכבי תוכלי להמליץ לי על מומחה או שאפשר לקבוע אצלך תור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה המשך - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    06/07/2011

חוקי הפורום אינם מאפשרים זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו