ריפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    רינה
    18/07/2011

שלום אני בת 48 לא מעשנת ולא שותה אלכוהול כבר שלשה חדשים. בעבר עישנתי וגם מידי פעם שתיתי כוסית פה ושם. לפני כשנה וחצי חוויתי דבר שגרם לי מצוקה ריגשית נוראה ואז הרגשתי מן כיוווצים ואי נוחות בכיבה וכן חולשה. לאחר מכן התחילו לי כאבי גרון ותחושה של גוש תקוע בגרון. ניגשתי לא.א.ג. הוא טען שיש לי ריפלוקס וקיבלתי אומפרודקס בהתחלה עזר אך לאחר מכן העפסקתי והכל חזר.התחלתי לנטון ואחכ נקסיום . בין לבין התגלה חיידק הליקובקטר פילורי וקיבלתי 2 סדרות של אנטיביוטיקה. בין לבין ביקרתי אצל א.א.ג. והוא טען שזה רק ריפלוקס כך גם רופאת המשפחה. ביקשתי גסטרו אך היא טענה שאין צורך ושאני מאד חרדתית. מאז חיי אינם חיים. אני בחרדה נוראית.. יש לי בחילות קשות בבקר. כל הזמן תחושה של גוש בגרון . האוכל ממש עולה לי לתוך הגרון. היו לי גזים ורעשים נוראיים בבטן שכרגע פחות כיוון שאני לוקחת נקסיום. יש לציין שאני אדם חרד מאד וגם מבוהל מכל דבר ולא מוכנה לעשות בדיקה פולשנית. לפני כשבוע ניגשתי לרפואה משלימה ושם הרופא טען שזה שום דבר רציני ואני צריכה לעשות קצת רפלקסולוגיה ושיאצו וכן להמשיך בטיפול. מה עושים חיי אינם חיים??? האם מישהו בעבר סבל מכך?? אןם כן אנא הגיבו בפורום אני מיואשת ממש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

• ריפלוקס - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    19/07/2011

זו תלונה מאוד שכיחה ובהחלט מוחמרת בנוכחות חרדה.
    לא הייתי ממהרת לבדיקה פלשנית מכיוון שלעתי לא יהיו בה ממצאים מדאיגים.
    אני נוטה להסכים עם הרופא שפגשת ברפואה המשלימה.
    כדאי לשקול גם טיפול בחרדה (התנהגותי/תרופתי או משלב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו