יציאות מרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות מרובות
    בן
    31/07/2011

שלום
    אני בן 21, לפני כחצי שנה אובחן אצלי במקרה כבד שומני קל.
    לפני כחודשיים הצלחתי להוריד 15 ק"ג (כרגע 74 על 1.88 גובה) ונמנעתי כמעט לחלוטין מסוכרים ושומנים רווים. מאז שומר על המשקל ומשלב מדי פעם ממתקים או פיצות אבל הרבה הרבה פחות מבעבר, משתדל לצרוך פחמימות מלאות ולשלב יותר ירקות ופירות. US שני שבוצע הדגים כבד ללא מרקם שומני :)
    העניין הוא שבזמן האחרון אני מוצא את עצמי פעמיים ביום ולפעמים גם יותר בשירותים.
    היציאות שלי יוצאות מאוד בקלות, הביקורים בשירותים מאוד מהירים (ואין שלשולים) אבל העניין הוא ש א. זה פעמיים-שלוש ביום שזה מוזר ב. שאני מרגיש שיש לי יציאה לרוב כבר קשה להתאפק. זאת אומרת שההרגשה באה לי קצת באיחור
    חוץ מזה אין שום תלונות נוספות.
    האם התופעה נורמלית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות מרובות

הוספת תגובה

• יציאות מרובות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    31/07/2011

זה נובע מכך שאתה אוכל יותר סיבים (פירות ירקות ופחמימות מלאות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך

בן
    02/08/2011

האם לצמצם את צריכת הסיבים ?
    זה לא כל כך נורא אבל מאוד מוזר ולפעמים שאני בשירותים ומרגיש התרוקנות, וכבר אחרי שעה יכול להרגיש פתאום מאוד לחוץ כאילו לא ביקרתי שם לפחות יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    02/08/2011

צריכת סיבים אפשרה לך לרדת במשקל ולצמצם את כמות השומנים בכבד, כך שהיא חשובה עבורך. אפשרי לצמצם אם זה גורם לאי נוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו