קולונסקופיה או גלולה של חברת גיוון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולונסקופיה או גלולה של חברת גיוון
    רמי
    01/08/2011

שלום, אני גבר בן 55 , לאחרונה היו לי בעיות יציאה, כאשר היציאה מלווה בכתמיי דם בהיר, נשלחתי לעשות בדיקת קולונסקופיה פולשנית! מכיוון שאני משתמש בקומדין, עלי להפסיק ולקבל זריקות, יש לי אפשרות לבצע בדיקה ע,י גלולה סורקת של חברת , גיוון אימג', מה שלא מצריך הרדמה והפסקת הקומדין, שאלתי , האם מידיעתכם , מה מומלץ יותר והאם הבדיקה עם הגלולה היא בדיקה אמינה, תודה מראש , רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה! חשוב מאוד! תודה!

רמי
    02/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולונסקופיה או גלולה של חברת גיוון - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    02/08/2011

גם קולונוסקופיה "פלשנית" אפשר לעשות בלי להפסיק קומדין, אבל אם יהיה פוליפ לא ניתן יהיה לכרות אותו, בדיוק כפי שלא ניתן יהיה לכרות פוליפ שנראה בקפסולה.
    ההכנה לשתי הבדיקות זהה.
    לגבי ההתוויה: ההמלצות לקפסולה של המעי הגס נכתבות בימים אלו וצריך לברר אם מעשית זה קיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו