הליבקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליבקטור
    אתי
    09/08/2011

אני עובדת עם חינוך מיוחד ,וישנה בחורה הסובלת מהליבקטור פעם שניה,
    אני בחרדה והייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות כדי להימנע מלהידבק,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליבקטור

הוספת תגובה

• הליבקטור - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    11/08/2011

החרדה מיותרת.
    אנחנו לא יודעים איך מתרחשת ההדבקה ולכן אי אפשר להימנע מכך. אם פעם תהיינה תלונות רלבנטיות ימליצו לך על בדיקה (לא מומלץ לבצע אותה בלי סיבה) ואם תהיה תוצאה חיובית תקבלי אנטיביוטיקה- מה כל כך מפחיד בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סובלת ממאסתניה גרביס ו

אתי
    11/08/2011

אני סובלת ממאסתניה גרביס ודלקת מפרקים ולכן אנטיביוטיקה או אנשים חולים גורמים לי לחרדה,נדרשים לי חודשים ארוכים להחלים ממחלה,רמת הזהירות שלי היא גבוהה מאחרים.ואסור לי לצרוך כל אנטיביוטיקה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סובלת ממאסתניה גרביס ו - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    11/08/2011

ההדבקה בחיידק נעשית לרוב בילדות ואין לנו מידע לגבי איך בדיוק ואיך ניתן להימנע. גם במיאסטניה מותר לקחת אנטיביוטיקה. חרדה לא תימנע הדבקה רק תגרום לך סבל מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו