דלקת מעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת מעיים
    תמי
    17/08/2011

הכאב בבטן מהמותניים לכל אזור הבטן נמשך כבר בין חודש לחודשיים הייתי אצל אורולוג שקבע שאין בעיה בכליות לדבריו. הכאב מקרין עד המפסעה ורק במנוחה הוא נרגע מעט אולם עדיין קיים, קיבלתי זריקות וולטרן ולא עזר וכן כדורים לשיכוך כאבים, עשיתי מיפוי עצמות, ועדיין לא בטוחים מה זה, אותו כאב היה לי לפני מספר שנים שהתברר כדלקת במעיים אולם הוא ארך מספר ימים וקיבלתי כדורים, כרגע הכאב מסתובב בכל אזור המותניים והבטן, אין לי חום ושום תופעה נוספת רק כאבים עזים בזמן ישיבה וכאשר אני מתרוממת כל תזוזה מכאיבה לי את כל האזור.

האם יתכן ששוב זה דלקת במעיים ואיזה בדיקות מומלץ לעשות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת מעיים

הוספת תגובה

• דלקת מעיים - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    18/08/2011

דלקת במעיים שחולפת עם כדורים לאחר מספר ימים כמו שהיה לפני מספר שנים, לא מתאימה לתיאור של עכשיו, כי כעת מדובר בתקופה ארוכה. משך התלונות מצדיק בירור של מערכת העיכול (כולל בירור אנדוסקופי קולונוסקופיה וכד') ולשם כך עלייך לפנות לגסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו