בטן עליונה נפוחה מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן עליונה נפוחה מאד
    סו אלן
    01/09/2011

שלום רב,
    יש לי בטן נפוחה מאד, בעיקר אחרי אוכל , אני מרגישה לפעמים כמו אישה בהריון , אבל רק למעלה, מה התופעה ואיך אפשר לטפל, בנוסף יש לי גזים והמון , ולפעמים יש ריח לא טוב מהפה, יש מאכלים מסויימים שאני יודעת שלא עושים לי טוב אז אני נמנעת, עדשים, שועית, חיטה , חמין ,מטוגן וכו.
    אשמח אם תוכלו לענות לי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן עליונה נפוחה מאד

הוספת תגובה

• בטן עליונה נפוחה מאד - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    04/09/2011

ההפרעה יכולה לנבוע מאיטיות יחסית של התרוקנות הקיבה ואפשר להתייעץ עם דיאטנית. ארוחות קטנות ודלות שומן יכולות להקל על התחושה. מעבר לכך חשוב לדעת מה הגיל, מה משך התלונות וכו' ובייעוץ מסודר יש להחליט האם מומלץ בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן עליונה נפוחה

סו אלן
    04/09/2011

שלום,
    אני בת 44, ויש לי יציאות סדירות , נכון התזונה שלי לוקה בחסר אך אני עובדת על זה,
    השבוע אני עושה ניקוי רעלים במכון סאקר, ומקווה להמשיך עם התהליך, לאיזה רופא אני אמורה ללכת, הבטן הנפוחה המון שנים לפחות 5 שנים , כשירדתי במשקל אז היתה ירידה, ועדיין הבטן היתה נפוחה מהרגיל, מה לעשות......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן עליונה נפוחה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    05/09/2011

אפשרי לנסות מוטיליום חצי שעה לפני כל ארוחה, הוא עוזר בריקון הקיבה ויכול להקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו