בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    ת
    29/09/2011

שלום.יש לי ריפלוקס.כבר יותר מחצי שנה שאני מאוזנת ולא צריכה טיפול תרופתי.לפני שבועיים עשו לי השתלת שן ובעקבות כך נתנו לי אנטיביוטיקה בשם מטרונידזול 250 מ"ג שעשתה לי שמות בקיבה וגרמה לשילשולים קשים צהובים ומימיים, לשון לבנה... ולאחר 5 ימים הפסקתי ליטול אותה בעצת הרופא המטפל.לאחר שהפסקתי חטפתי התקפת ריפלוקס וכמובן חזרו התופעות המוכרות כמו טעם חמוץ בפה, ליחה מוגברת, צרבות וכאבי בטן בקיבה העליונה.התחלתי הבוקר לקחת פנטרופזול 40 מ"ג פעם ביום.זהו הטיפול הקבוע שלי כל אימת שתוקף אותי הריפלוקס.האם האנטיביוטיקה גרמה לי נזק בלי הפיך? תוך כמה זמן הכדורים הללו יגרמו למצב להתאזן שוב? כי כרגע עדיין אני מרגישה את הסימפטומים שציינתי על אף שהתחלתי את הטיפול התרופתי.אני לא זוכרת אם לוקח זמן לתרופה להשפיע.אני גרה בארה"ב ולכן שמות התרופות אולי מוזרים לכם.תודה מראש ושנה טובה לכל צוות הרופאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    30/09/2011

למטרוגיל תופעות לוואי רבות במערכת העיכול ואין דרך לדעת מתי שיווי המשקל יחזור למערכת. זה שונה מאדם לאדם. אם לאחר שבועיים של פנטופרזול אין הטבה, כדאי לנסות פרוביוטיקה למשך חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו