עזרה דחופה!! הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!! הצילו
    דנידין
    04/10/2011

אני גבר בן 33 שסובל כבר כ15 שנה מצרבות נוראיות. לפני מספר שנים התחלתי לקחת אומפרדקס בתחילה 20 מ"ג ואח"כ 40 . דבר זה מונע מהצרבות לבוא תודה לאל. אולם מלפני כשנה כל כמה חודשים יש לי התקפה תקופתית של שיהוקים(גרעפסים) עם בחילות נוראיות שגורמות לי להקיא במקרה הטוב או להיתקע איתם ולסבול במקרה הרע יש לציין שזה בדרך כלל מלווה בשילשולים. האם למישהו יש מושג מה זה? ואיך ניתן לטפל בבעיה זו? אני אובד עצות ומתקשה לתפקד במצב כזה דבר שהוא בלתי אפשרי מבחינתי מאחר ואני נשוי פלוס ועובד בשתי עבודות כדי לשרוד
    בתודה מראש לעונים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!! הצילו

הוספת תגובה

• שוב אני

דנידין
    04/10/2011

שכחתי לציין שעברתי בדיקת גאסטרו לפני מספר שנים והממיצאים היו אדמומיות קלה בסוגר של הבליעה מה שגורם לסוגר רפוי מעט אבל איך ניתן להסביר את התופעה שעליה כתבתי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    05/10/2011

רפלוקס לא מסביר את מה שאתה מתאר. מהסיפור שלך לא ברור לגמרי מה הגורם תלונות. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג לייעוץ מסודר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו