מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטל אאורטל01/11/2011
בת 22 ,חולת אסטמה קלה מילדות,משקל תקין ,לא שותה,לא מעשנת,לא פעילה מינית ולא עוסקת בספורט.
הסיפור מתחיל ככה (אני אנסה לקצר כמה שאפשר):
לפני כחודשיים,איבחנו אצלי אבחנה שגויה של סטרפטוקוקס בגרון וכתוצאה מכך לקחתי 7 ימים אנטיביוטיקה שלא לצורך (בלי פרוביוטיקה מלבד משקה אקטימל או יוגורט כל בוקר).
לאחר כשבוע הופיעו לי כתמים לבנים על הלשון -רופאת המשפחה חשדה שמדובר בקנדידה ונתנה לי מרשם של ניסטטין ל 4 ימים .
התופעה עברה בתום 4 ימי הטיפול.
לאחר כשבועיים עברתי צילום בליעת בריום בעקבות תחושה של קושי לבלוע מזון מוצק-אך הבדיקה יצאה תקינה-ללא ממצא חריג-הכול תקין.
לאחר יומיים התחלתי לאכול רגיל-חזרתי לשגרה.
יומיים לאחר מכן החלו לי כאבים קלים באזורים שונים בבטן העליונה בעיקר , בעיות בעיכול-עצירות והפרשה וגינלית ירוקה ללא שום גירודים,כאבים,צריבות או בעיות אחרות בדרכי השתן-רק צבע מוזר וקושי רב ביציאות.
רק לידיעה-לפני כשבוע עשיתי בדיקת דם כללית וחוץ ממחסור בברזל-הכול תקין.
אני חוששת מאוד שמדובר בהתפרצות של פטריית הקנדידה באזור המעיים וחוששת שהיא בשלבים המתקדמים שלה!
אני נורא לחוצה! לאן להמשיך מכאן? לבקש מרופאת המשפחה בדיקת צואה,הפנייה לבדיקה אחרת,צילום ? אני כבר חודשיים במסכת עינויים של רופאים,בדיקות,תרופות(בעיקר לאסתמה) ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה ,לצערי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל א - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2011קנדידה אינה פתוגנית (אינה גורמת נזק) ולכן זו לא אבחנה רלבנטית מבחינת הרפואה הקונבנציונלית.
אנטיביוטיקה יכולה לגרום שינויים במערכת העיכול ולכן הייתי ממליצה בשלב זה לא לבצע בדיקות נוספות, אלא לקחת פרוביוטיקה לחודשיים ולנסות להפחית את מידת החרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)