גזים קשים וקיצוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים קשים וקיצוניים
    ארז
    05/11/2011

שלום,
    אני בן 30. מאז שאני מכיר את עצמי אני סובל מגזים קשים מאוד. בדרך כלל זה מופיע בערב ונמשך כל הלילה בתדירות גבוה מאוד ואני מדבר על נפיחה בדקה בערך. בנוסף הבטן מתנפחת ובבוקר בדרך כלל זה עובר. זה לא קורה בכל יום ואני משתדל לא לאכול דברים שאני בודאות יודע כי הם גורמם לזה. מאוד קשה לי עם זה-> אני לא ישן טוב, אשתי סובלת ויש לי כאבי בטן וכל הזמן תנועות בבטן. היציאות שלי הן בין-1 ל-3. אני לא מצליח להצביע על סיבה או על אוכל ספציפי שגורם לזה, מפני שלפעמים יש לי ולפעמים אין לי.
    הייתי אצל רופא גסטרו לפני כמה שנים סיפרתי לו את זה והוא פשוט חייך ואמר "אין מה לעשות". ניסיתי כדורים לספיגת גזים וזה לא עזר. לעיתים כשאני לוקח אנטיביוטיקה אם אני חולה, אין לי גזים. מקריאה בפורום אני רואה שיש לפעמים רגישות לפרוקטוז. איך ניתן לבדוק את זה ומה עוד אפשר לעשות בשביל למגר את הבעיה שלי?

תודה

ארז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים קשים וקיצוניים

הוספת תגובה

• גזים קשים וקיצוניים - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    06/11/2011

אפשר לבדוק אי סבילות ללקטוז ופרוקטוז- תבחיני נשיפה המתבצעים בבתי חולים. אם אכן יש אי סבילות- דיאטנית המבינה בנושא היא הכתובת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו