מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים מדי כמה ימיםהדר20/11/2011
שלום, בת 29 בריאה בדרך כלל. מזה תקופה ארוכה אני סובלת מבעיה קצת מוזרה. לאורך מרבית חיי יש לי יציאות סדירות מדי יום, לעתים פעמיים ביום - בוקר וערב, זמן מה לאחר הארוחה.
אולם, מדי כמה שבועות אני סובלת או משלשולים או מעצירות. כשמופיעים השלשולים הם אינם מתרחשים יותר מפעמיים-שלוש ביום ואינם מצריכים ממני שינוי בסדר היום. באופן מפתיע, במידה וקמתי בבוקר ולאחר ארוחת הבוקר שלשלתי, לא ארגיש כל צורך לשלשל עד אשר אשוב הביתה לאחר מספר שעות, זה פשוט לא תוקף אותי מחוץ לבית. בנוסף, יכול להיות יום בו תהיה לי בבוקר צואה נורמאלית ואחר הצהריים שלשול, או להיפך. יכול גם להיווצר מצב בו הייתה לי יציאה רגילה בבוקר ועצירות בערב ולהיפך. כמו גם לעתים נדירות נדמה שיציאה רגילה הופכת באמצע ללא רגילה. אין לי שום תחושת בחילה, כאבים, חוסר תאבון או חום והתפקוד היומיומי שלי נורמאלי לחלוטין גם ביום בו הקיבה רגישה. אינני יורדת במשקל אלא שומרת על משקל תקין עם מגמת עלייה קלה. האם יכול להיות שמדובר במעי רגיש? שמתי לב שבימים לפני הווסת ובמהלכה התופעה מתגברת...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים מדי כמה ימים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין25/11/2011במעי רגיש בהכרח יש כאב בטן ולכן לא מדובר במעי רגיש אלא רק בשינוי ביציאות. זה יכול לקרות בעקבות אנטיביוטיקה/זיהום במעי/שינוי בתזונה ועוד. כדאי לנסות פרוביוטיקה לחודש ואם המצב לא חוזר לקדמותו לפנות לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)