לחץ בפי הטבעת וכאבים משני צדי הישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בפי הטבעת וכאבים משני צדי הישבן
    אירית
    27/11/2011

שלום רב,
    עברתי סיפור די ארוך שהתחיל לפני כשנתיים כאבי בטן שהפכו לכאב אחורי לחוץ ומשתק, עם גרד בפי הטבעת ואז כאב עז ומשתק(לא מפיסורה).
    נבדקתי מסק פעמים אצל פרוקטולוג שטען שהמקור הוא פנימי ולא בפי הטבעת.
    כאבי האגן האחורי החמירו כאשר לאחר חודשיים של סבל, הגעתי למיון עם אבצ'ס ליד השחלה הימנית כאשר חשדו שמקורו בזיהום במערכת המיניתמכוון שהזיהום עירב את השחלה, אושפזתי למשך שבוע עם מתן אנטיביטיקה דרך הוריד, לאחר חודשיים של כאבים נוראים פניתי לבית חולים אחר שם נמצר באולטרסאוינד תוספתן מנוקב , מאז עברתי קולונוסקופיה- תקינה, מרי- תקין למען ממצא קטן באגן, קפסולה ניידת- תקין, סיטי- בסמוך לניתוח היה עם הסננת שומן באגן.
    סיטי מעיים-תקין.
    כיום לאחר אינסוף של בדיקות אולטרסאונד גניקולוגיים, ובדיקות אצל גאסטרו- אני עדיין סובלת מגרד בפי הטבעת, שילשולים בבוקר שממש מחזיקים אותי קרוב לשירותים ואף גורמים לתחושת שורף בפי הטבעת, למרות שגאסטרו המליץ לי על כדורים להרגעת המעי.
    שרק האטו את נושא השילשולים.
    אציין כי כל שבוע יש יומיים עם כאבי תופת ולחץ על פי הטבעת ששום כדור לא מרגיע גם לא תרמדקס, כל בדיקות הדם תקינות, האם יתכן שיש לי אזושהי מחלת מעיים שלא אובחנה? או שמדובר בבעיה גניקולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ בפי הטבעת וכאבים משני צדי הישבן - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    29/11/2011

עברת בירור מקיף של מערכת העיכול ולא נראה שיש בעיה במערכת העיכול שלא אובחנה. יש אבחנה של כאב אגן כרוני וכדאי להתייעץ עם גסטרו המתמחה ברצפת האגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו