כאבים מתחת לבית החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתחת לבית החזה
    דורית
    29/11/2011

מזה מספר ימים סובלת מכאבים מתחת לבית החזה..בעיקר בהליכה...בשכיבה לא מרגישה כאבים. התקפי רעב מספר פעמים ביום והרגשה כללית לא טובה. בלילה גם בחילות. לפי שיטוטי באינטרנט ..מניחה שזה אולי קשור לכיב בטריסריון ואו הליקובקטר...בינתיים יקח לי כמה ימים להגיע לרופא.
    הייתי מעוניינת לשמוע בינתיים לאיזה כוון זה נשמע..
    אני מעל גיל 50. תודה, אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מתחת לבית החזה

הוספת תגובה

• כאבים בבית החזה..

דורית
    29/11/2011

עוד לציין שלפעמים אחרי אוכל הרגשה קצת יותר טובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לבית החזה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    29/11/2011

כאבים מתחת לבית החזה המתגברים בהליכה לא בהכרח מכוונים למערכת העיכול. הכי נכון הוא להיבדק על ידי רופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לבית החזה

דורית
    02/12/2011

על כל מקרה זה כן קשור לקיבה..קיבלתי זנטק iv ו losec והמצב הוקל משמעותית..השאלה שלי למה מקרקרת לי הקיבה ? לאחר כמה שעות של ארוחה טובה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו