כאבי בטן ושלשולים במשך 3 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ושלשולים במשך 3 שבועות
    עידן
    07/12/2011

שלום,
    מזה 3 שבועות אני סובל מכאבי בטן ושלשולים, ונכון להיום אני לא רואה כל מגמת שיפור. לצערי אני עדיין משלשל לפחות 4 פעמים ביום, ויש אפילו ימים בהם יותר מזה. עד כה רזיתי בתקופה זו 2 ק"ג.
    לאחר התייעצות עם רופאת משפחה במהלך השבוע הראשון למחלה, נאמר לי שזה וירוס קטן וזה יעבור. לאורך זמן המצב רק הלך והחמיר וראיתי רופא נוסף שהמליץ על טיפול באנטיביוטיקת ציפרודקס למשך 5 ימים. גם זה לא עזר.
    מיואש חזרתי לרופאת המשפחה שלי, שהמליצה על בדיקות דם מורחבות, שתן, HIV וצואה. כל הבדיקות הללו יצאו תקינות לחלוטין.
    מחר זה כבר יהיה 3 שבועות למצב הבלתי נסבל הזה. אני מרגיש שאין לי טיפול לבעיה, שלצערי כבר התחילה מאוד להטריד אותי.
    אני חוזר לרופאת משפחה ביום שישי הקרוב. האם יש משהו שצריך לומר לה? מה הייתם מציעים בתור המשך טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן ושלשולים במשך 3 שבועות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    07/12/2011

שלשול שנמשך מעבר לשלושה שבועות מצריך בירור כי הסיכוי שזה "וירוס" או חיידק מצטמצם ככל שהזמן חולף. תבקש מרופאת המשפחה להפנות אותך לרופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו