מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן צד ימין עליונהנטע20/12/2011
ד"ר שלום, אני בת 30+1 בריאה בדרך כלל, לא מעשנת, לוקחת גלולות קבוע. מזה שבועיים סובלת מכאבי בטן שהתחילו בבטן שמאלית תחתונה, בהמשך עברו לאחור בגב מעל המותן ובהמשך נשארו עד היום בכאבי בטן בצד ימין עליונה. לקחתי ספסמלגין להרגעה ולא עזר לי הגעתי לרופא והוא הפנה אותי לבי"ח שם עברתי בירור ועשו לי אולטרסאונד שפורש כתקין לבטן ימין עליונה כולל חיפוש אם ישנם אבנים, בדיקות הדם יצאו תקינות וגם צילום חזב שעשו. שוחררתי עם כאבי הבטן כמו שנכנסתי לבית חולים כאשר אני מתאמצת הם מתגברים בהליכה, כאשר אני מרימה את בתי התינוקת וכדומה..יש איזשהו קושי גם בנשימה שוב הלכתי לרופא והוא הפנה אותי לבית חולים אחר, שם עשו לי ct חזה+בטן הבדיקה בוצעה בשאלה של pe ובשאלה של פקקת בורידים הפורטלים (pvt) הבדיקה בוצעה עם חומר ניגודי תוך וורידי בשלב עורקי וורידי. בתוצאות חזה ובטן הכל תקין ואין עדות ל-pe ואין עדות ל- pvt. בנוסף עשו לי בדיקת דם מעל כף היד גזים בכדי לראות קצב נשימה כל הבדיקות דם יצאו תקין. הא.ק.ג קצב סינוס 81 לדקה ללא סימני איסכמיה חריפה. ושוב שוחררתי עם המלצה שעם כל החמרה לפנות לרופא קבעו לי תור לאיבחון מהיר בלין בעוד כמה ימים, ואנלגטיקה.. רציתי להתייעץ איתך ד"ר מה לעשות עם הכאבים שנמשכים בבטן ימין עליונה, קצת סחרחורות, וחסר תיאבון שהתלווה מתחילת הכאבים. כאשר אני מתאמצת בהליכה, או פעילות אחרת הכאב מתגבר.. אשמח לשמוע את חוות דעתך.(עד עכשיו טופלתי ע"י רופא משפחה וע"י פנימאיים בבתי חולים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן צד ימין עליונה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין24/12/2011נבדקת על ידי מספר רופאים ובוצעו הרבה בדיקות שכולן תקינות. התיאור שלך של כאב בבטן שמאלית שעכשיו מתרכז בבטן ימנית אינו מכוון אותי למחלה מסוימת במערכת העיכול. במקרה שלך, אין תחליף להתייעצות מסודרת במרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)