כאבי בגב תחתון צריבה בשתן ..קוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בגב תחתון צריבה בשתן ..קוליטיס
    אחד
    22/12/2011

בן 43+ סובל כבר 3+ שבועות מצריכה בשתן וצורך מוגבר להשתין - כאבי גב תחתון ,כאבים בעכוז ,כאבים עזים במפשעות ..ברור אורולוגי לא העלה דבר- השתן תקין ,תרבית תקינה , הפרוסטטה תקינה .עשיתי פעמים בדיקות דם. הראשונות היו תקינות והאחרונות כמה שבועות אחרי - העידו שיש בספירת דם סמנים לדלקת בנתיים יחסית קלה .האם יתכן שזה קוליטיס ??? היציאות שלי סבירות- ללא שילשול או דם ממה שאני רואה - אבל היו לי הרבה גזים במערכת העיכול בשבועות האחרונים והיו יותר פעמים ביום מהרגיל שהלכתי לשירותים הציק לי .והמעי שלי הפך די רגיז . בעבר הלוא רחוק ( מספר שנים )היתה לי דלקת חריפה במרכז הבטן התחתונה שעברה רק עם אינטיביוטיקה רבה ולא ממש ידעו ממה זה בא בזמנו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר תגובה ??

אחד
    24/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בגב תחתון צריבה בשתן ..קוליטיס - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    26/12/2011

הביטויים של קוליטיס הם קודם כל במעי: צורף תכוף ודחות להתרוקן, יציאות ריריות עם אי בלי דם. אי נוחות ברקטום. עיקר התלונה שלך לשינויים במתן שתן ולכן לא סביר שמדובר בקוליטיס (פשוט מאוד לבדוק זאת אפילו בבדיקת "קולונוסקופיה קצרה/סיגמואידוסקופיה). כאבים שמקורם בשלפוחית יכולים להקרין לכל האגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו