כאבי בטן ורצון להקיא כמעט כל בוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ורצון להקיא כמעט כל בוקר
    אלמוג
    23/03/2012

שלום!
    אני בן 16 וכמעט כל בוקר כשאני מתעורר ( 7:00), אני מרגיש כאבי בטן, חוסר תיאבון,בחילה ורצון להקיא.בבוקר אני לא יכול להכניס שום דבר לפה בגלל זה. רק ב 11 בבוקר בערך התסמינים האלו עוברים.בנוסף, לעיתים קרובות(לא כל יום) יש לי שלשולים וצואה בצבע צהוב בנוסף לתסמינים האלו במשך היום.לאחרונה התחלתי לקחת בבקרים כדורי קל-בטן להקלה על הכאבים אבל הבנתי שזה לא פתרון יום-יומי.
    חשבתי שזה ממוצרי חלב, והפסקתי לשתות חלב והמעטתי בגבינות אבל אין שום שינוי במצב.
    לפני כשנה הייתי עם חברים במסעדה בשרית ואכלנו כולנו שם פרגית בפיתה, וכולנו סבלנו מהרעלת קיבה קשה חלק פונו לבי"ח וקבלו אנטיביוטיקה, ואני הייתי חולה בשבוע הראשון,והיו לי שלשולים,כאבי בטן,עצירויות במשך כמעט חודש ללא אנטיביוטיקה.לאחר מכן עד היום, אני מרגיש את אותם התסמינים שציינתי בבקרים ולפני כן לא היה לי אותם.יכול להיות שזה קשור למה שיש לי היום?
    ואיך אפשר לטפל בבעיה המטרידה הזאת?
    תודה רבה,
    אלמוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן ורצון להקיא כמעט כל בוקר - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    24/03/2012

כדאי לפנות לגטרואנטרולוג להתייעצות במרפאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו