בקשה לייעוץ אפשרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לייעוץ אפשרי
    ירון
    10/04/2012

שלום, אני בן 29 ויש לי שתי בעיות בריאותיות שאני חושב שיש ביניהן קשר אטיולוגי (יש לי גם צפיפות עצם נמוכה).האחת הינה בקע סרעפתי עם סרעפת מורמת בצד ימי-היאטאל הרניה. השנייה סקוליוזיס לכל אורך עמוד שדרה.
    שאלתי היא האם לעשות ניתוח לסגירת הבקע. עברתי אנדוסקופיה במהלך 2006 .(שבמסגרתה אובחן הבקע)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לייעוץ אפשרי

הוספת תגובה

• בקשה לייעוץ אפשרי - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    11/04/2012

הרניה היאטלית הינה ממצא מאוד שכיח ולא נשמע שיש קשר לסקוליוזיס. הההחלטה על ניתוח מתבססת על הסימפטומים אותם לא הזכרת. אם יש רפלוקס משמעותי ולא רוצים לקחת תרופות כל החיים או שהתרופות עוזרות רק חלקית, אזי יש מקום להתייעץ עם כירורג לגבי ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי טיפול תרופתי

ירון
    11/04/2012

אני לקחתי בעבר פמוטידין פעמיים ביום 20 מ"ג והיו לי רפלוקסים והקאות כולל קושי נשימתי מסוים במהלך ההתנהלות היומיומית
    התחלתי לקחת אחרי הפמוטידין, בערך לפני כשנה לוסק אומפרזול באופן קבוע. מינון של 20 מ"ג פעמיים ביום.
    גם באוקטובר האחרון היה לי מקרה שבו אושפזתי בבית חולים עקב הקאות ורפלוקסים.
    אציין שאני לא הקפדתי על תזונה נכונה, כולל מה שאני מרגיש כקושי נשימתי.
    לאחרונה אני מנסה לשלב לצד הלוסק פרוביוטיקה הכוללת בתוכה מיליארדים רבים של חיידקים מ11 סוגים.
    אני מקווה שזה יקל על התסמינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו