מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוםשלום28/04/2012
שלום,
בן 40+, סובל אחת לשנה/שנה וחצי מדימום מטחורים מזה כמה שנים אך עדיין התופעה מפחידה אותי כל פעם מחדש.
היום, לאחר שהייתי בשירותים כ-3-4 פעמים במהלך היום (ויש לציין כי בכל פעם שהיתי שם די הרבה זמן), הצואה בפעמים האחרונות היתה בעלת ריח חריף ולא נעים והיה מיימי.
ביציאה האחרונה החלו קילוחי דם טרי למספר שניות שנעלמו בהמשך הישיבה.
למרות שאני די מנוסה בנושא אני נבהל כל פעם מחדש ולכן רציתי לדעת:
* האם ישיבה ארוכה בשירותים אכן מביאה להתפקעות טחורים ? האם זה תורם לכך גם אם לא מרגישים שיש טחורים או שהם לא פעילים ?
* האם יתכן כי יציאה רכה מאוד גורמת לטחורים לדמם ?
* האם יתכן כי יהיה דימום במהלך יציאה ובהמשך היציאה כבר לא ייראו סימני דם ?
* האם הדימום יכול להופיע למספר דקות ואח"כ להיעלם ?
* היתכן ויש קשר בין הריח החריף של הצואה לבין הדימום ?
אני נוטל כדורים לסוכר (מטפורמין) שהבנתי שיכולים לגרום לבעיות ביציאה, כאשר החלטתי לרדת משני כדורים לכדור אחד בגלל תופעות היציאה.
לציין כי בניסוי שערכתי, בו הפסקתי את הכדורים לשבועיים, אכן בימים הראשונים הצואה חזרה להיות די רגילה ואח"כ שוב לפעמים הצואה היתה מידי פעם "ריחנית" ומתפוררת.
אודה להתייחסות רצינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/04/2012התיאור שלך בהחלט יכול להתאים לדימום מטחורים אך בגיל 40 פלוס כדאי גם לעבור קולונוסקופיה. לגלוקומין השפעות רבות במערכת העיכול בין היתר יציאות רכות, קשיי עיכול ונפיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)