מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע בסרעפת גדול גולשתפיחות29/04/2012
שלום
אני בת 37, עברתי לפניי כ-3 שנים ניתוח שרוול, בשנה האחרונה סבלתי מהחמרה תפיחות בבטן כמו אישה בחודש ה-4 להריונה, גזים שמצטברים ולא מצליחים לצאת, המתמלא עד אפס מקום ומקרין לי לגב התחתון < שניי צידי המותניים >, הכאב הזכיר מאוד צירי לידה,כל אוכל שהייתי אוכלת < אני אוכלת מעט מאוד > כאילו שאכלתי כבש שלם, תחושת אי נוחות שמלווה בצרבות, והריפלוקס שלעתים היה חונק אותי בשנתי, רופא המשפחה שלח אותי לצילום וטען כי אני פשוט מלאה בצואה שלא מתנקזת כמו שצריך ונתן לי לקסעדין- לטיפול בעצירות,לאחר אינספור פניות שנפלו על אוזניים ערלות עברתי לרופא אחר שנתן לי בדיקות מקיפות יותר, ונמצא כי הנני סובלת מבקע סרעפתי גולש גדול, כמו כן בקע בחוליה l4 , אבנים בכיס מרה, בבדיקת השתן נמצא כי יש לי 50 leucocytes ו-500 ו-urine remarks, מצאו כ''כ הרבה דברים שאינני מבינה עדיין מה הסיבה לתפיחות ולכך שהוא מקרין לי לצידי הגב התחתון, ההייתכן שכל נובע מהבקע בסרעפת ? או שעליי לבקש לבדוק אופציות אחרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
תפיחות29/04/2012מאז הבעיה הנ'ל עליתי במשקל 4 ק''ג, למרות שאינני אוכלת הרבה, האם יש קשר לבקע בסרעפת להשמנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/05/2012כן. ככל שעולים במשקל הבקע יותר מציק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע בסרעפת גדול גולש - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין01/05/2012בקע יכול לגרום לרפלוקס אבל חלק מהשינויים יכולים לנבוע משינויים בתפקוד הקיבה שהם חלק מהשלכות הניתוח שעברת. מטרת הניתוח היא ברורה אבל יש מטופלים שלאחר הניתוח תפקוד הקיבה ופינוי המזון ממנה מתעכב וזה לא קשור לעצירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך
תפיחות03/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)