בקע בסרעפת גדול גולש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע בסרעפת גדול גולש
    תפיחות
    29/04/2012

שלום
    אני בת 37, עברתי לפניי כ-3 שנים ניתוח שרוול, בשנה האחרונה סבלתי מהחמרה תפיחות בבטן כמו אישה בחודש ה-4 להריונה, גזים שמצטברים ולא מצליחים לצאת, המתמלא עד אפס מקום ומקרין לי לגב התחתון < שניי צידי המותניים >, הכאב הזכיר מאוד צירי לידה,כל אוכל שהייתי אוכלת < אני אוכלת מעט מאוד > כאילו שאכלתי כבש שלם, תחושת אי נוחות שמלווה בצרבות, והריפלוקס שלעתים היה חונק אותי בשנתי, רופא המשפחה שלח אותי לצילום וטען כי אני פשוט מלאה בצואה שלא מתנקזת כמו שצריך ונתן לי לקסעדין- לטיפול בעצירות,לאחר אינספור פניות שנפלו על אוזניים ערלות עברתי לרופא אחר שנתן לי בדיקות מקיפות יותר, ונמצא כי הנני סובלת מבקע סרעפתי גולש גדול, כמו כן בקע בחוליה l4 , אבנים בכיס מרה, בבדיקת השתן נמצא כי יש לי 50 leucocytes ו-500 ו-urine remarks, מצאו כ''כ הרבה דברים שאינני מבינה עדיין מה הסיבה לתפיחות ולכך שהוא מקרין לי לצידי הגב התחתון, ההייתכן שכל נובע מהבקע בסרעפת ? או שעליי לבקש לבדוק אופציות אחרות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע בסרעפת גדול גולש

הוספת תגובה

• עוד דבר

תפיחות
    29/04/2012

מאז הבעיה הנ'ל עליתי במשקל 4 ק''ג, למרות שאינני אוכלת הרבה, האם יש קשר לבקע בסרעפת להשמנה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    01/05/2012

כן. ככל שעולים במשקל הבקע יותר מציק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע בסרעפת גדול גולש - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    01/05/2012

בקע יכול לגרום לרפלוקס אבל חלק מהשינויים יכולים לנבוע משינויים בתפקוד הקיבה שהם חלק מהשלכות הניתוח שעברת. מטרת הניתוח היא ברורה אבל יש מטופלים שלאחר הניתוח תפקוד הקיבה ופינוי המזון ממנה מתעכב וזה לא קשור לעצירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך

תפיחות
    03/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו