כיוון בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיוון בבקשה
    דניאלה
    19/06/2012

בת 24, בריאה, משקל 47.
    לפני כחודש תקפו אותי למשך שבועיים בחילות וחוסר תיאבון, עברו 10 ימים , הגיע המחזור החודשי, הרגשתי יותר טוב. ועכשיו כבר במשך 9 ימים שוב, אני סובלת (בדיקת הריון שלילית). הפסקתי את הגלולות כי חשבתי שזה קשור, בדיקות דם תקינות, מחכה לתוצאה של הליקובקטור.
    אין כאבים מיוחדים, אין צרבות, אולי לפעמים ממש בקטנה.
    מאד מפחדת לרדת במשקל, אני לא אוכלת כמו שצריך, אין לי תיאבון, הבחילות איומות, גם כל ריח של אוכל עושה לי בחילה. הרופא נתן כדור להפחתת החומציות בקיבה. לקחת כל לילה לפני השינה. אני מרגישה חסרת אונים, אני בוכה הרבה, מאד מפחדת.. מה לעשות?
    עברתי כמה שינויים בזמן האחרון אולי זה קשור, אבל ממש מרגיש לי שיש לי חסימה בקיבה, אני ממש בדאון.

בבקשה מה לעשות? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיוון בבקשה

הוספת תגובה

• יציאות תקינות, ולא מקיאה

דניאלה
    19/06/2012

לפעמים כשהאוכל בפה לקראת הבליעה, יש כמו ריפלקס להקיא.
    =(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון בבקשה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    21/06/2012

בחילה אינה סימפטום המכוון דווקא לבעיה במערכת העיכול. אם כעת הבחילה היא הבעיה העיקרית כדאי לקחת תרופה נגד בחילה כמו פרמין או מוטיליום לפני הארוחות ולא לחשוש מאוכל כי ירידה במשקל רק מגבירה את החרדה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו