בדיקות מקיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות מקיפות
    גדעון
    21/06/2012

שלום לכם,אני בן 36,לפני כשנה ירדתי באופן לא מוסבר כ 9 קילו במשקל.בעקבות זאת עברתי קולונוסקופיה-תקין,גסטרוסקופיה-תסמונת בארט והרניה בפתח הקיבה,עברתי בנוסף us בטן עליונה-תקין,בדיקות דם סרטניות וכלליות -תקינות.
    אחד הערכים הגבוהים בדם היה פריטין ברמת 333.עברתי בדיקות לגילוי קרוהן וצליאק ויצאו שליליות.
    פניתי לרופא גסטרואונטרולוג מומחה כדי לעשות בירור מעמיק לירידה במשקל ונתן לי לעבור ct בטן אך רופא המשפחה סירב שאעשה בדיקה זו בטענה שיש בה קרינה גבוהה.
    את הבדיקות עברתי שנה שעברה-הקולונו והגסטרו במרס 2011 והבדיקות דם כולל הפריטין ב נובמבר 2011 .
    אינני מצליח לעלות שוב במשקל ואני חי בחוסר וודאות טוטאלי לגבי מצבי ומה גרם לירידה במשקל.אני חי בפחדים מתמידים וקורא תמיד באינטרנט למשל שפריטין גבוה יכול להעיד על הודגקן וכל מיני פירושים.
    לפני כשבוע התגלה אצלי דם בשתן בנוסף לכאבים במותן והתחלתי לחשוב על גידול בשלפוחית וכדומה.
    אני חי בפחדים תמידיים כי הרופא משפחה שאין לו שום יידע לדעתי סירב שאעבור בדיקות מקיפות.
    האם אני אמור לעבור בדיקות מקיפות.יש לציין שאני שנה וחודשיים אחרי הירידה במשקל.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות מקיפות

הוספת תגובה

• בדיקות מקיפות

גדעון
    21/06/2012

אציין רק ששני אחיי חלו בהודגקן ואבי בסרטן המעי הגס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות מקיפות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    21/06/2012

לא תמיד אנחנו מוצאים הסבר לירידה במשקל ולא כל ירידה במשקל פירושה סרטן. גם משבר בחיים עלול גורם לירידה במשקל וגם חרדה. אם כל הבדיקות תקינות והירידה במשקל התייצבה, תנסה להניח לנושא ולא כל היום להיות מוטרד מהעובדה שאתה לא חוזר למשקל ההתחלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו