שיהוקים בלתי פוסקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיהוקים בלתי פוסקים
    סתיו
    16/08/2012

שלום,
    אני בת 23 ובשנה האחרונה חווה התקפים של שיהוקים, כל התקף כזה נמשך משהו כמו 20-30 דק, בו אני משהקת משהו כמו כל 10 שניות, וזה קורה 4-3 פעמים ביום.
    השיהוקים מאוד חזקים, לאחר ארוחה גדולה אני מרגישה שכל שיהוק מרים לי את תוכן הקיבה למעלה (כבר קרה שזה גרם להקאות) ובנוסף יוצר לי לחץ עצום בחזה... שמשתחרר בערך כחצי שעה אחרי שהשיהוקים נרגעים...
    הייתי בגסטרוסקופיה (חשד לבקע) ולא ראו כלום...
    ברור לי שהתזונה משפיעה על זה (ייעצו לי לקחת גם אומפרדקס שאומנם הקל מעט אך לא עצר את התופעה) , הייתי שמחה לשמוע עצות בתזונה שאולי יקלו עלי.. אם מישהו יודע או מכיר דרכי טיפול או עצות אחרות אני אשמח לשמוע!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיהוקים בלתי פוסקים

הוספת תגובה

• שיהוקים בלתי פוסקים - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    17/08/2012

ראשית כדאי לדייק האם מדובר בשיהוק או גיהוק=גרעפס כי ההתייחסות שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהוקים חזקים וקולניים

סתיו
    17/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהוקים חזקים וקולניים - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    20/08/2012

ריבוי גיהוקים- גרעפים קשור לבליעה מרובה של אויר. הדרך להפסיק זאת היא בטיפול התנהגותי ואם קיימת חרדה ברקע אז גם טיפול בחרדה יכול לשפר זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו