צואה "מגורגרת"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צואה "מגורגרת"
    זיו
    23/08/2012

א. האם יש אנטיטי כזה בגסטרו שנקרא צואה מגורגרת?
    אני בן 29, בריא ומעשן כחמש- שבע סיגריות ביום. ה BMI שלי הוא 30, כך שאני מניח שאני אוביס.
    בשנה האחרונה היה לי מה שפירשתי כטחורים- עם היציאות לווה דם טרי, אדום, שלא נראה שהיה מעורבב בצואה אבל נמשך לפעמים גם קצת אחרי היציאה. זה לווה גם בכאב- בעיקר כשהיציאות לא היו רכות במיוחד, אבל לפעמים גם כשכן, ולפעמים הוא נמשך גם אחרי היציאות.
    אני רוצה לציין שאני אוכל המון המון ירקות וסיבים תזונתיים ביום יום אבל לא ממש מקפיד על ספורט באופן יומיומי.
    בכל אופן בזמן האחרון הגדלתי קצת את צריכת הירקות ותנועות המעיים שלי משתנות, נראה שבלי ממש קשר לאוכל- לפעמים ממש ממש רכות ורבות ביום ולפעמים פהוך.
    היום נכחתי בשיעור ספורט מסויים שדורש הרבה אנרגיה (בסגנון של ספינינג) וחזרתי עם כאב בטן שהוקל אחרי היציאה, מה שכן שמתי לב שהצואה היתה ממש מגורגרת- על הנייר היו ממש נקודות עבות, מעין גרגרים (סליחה על התיאור המפורט...) והייתי רוצה לדעת אם בהמשך לסמפטומים האחרים אתה חושב שיש לזה חשיבות מיוחדת או שזה יכול לקרות מידי פעם ...

אשמח מאוד לתשובה, ותודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צואה "מגורגרת"

הוספת תגובה

• צואה "מגורגרת" - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    25/08/2012

התיאור של הצואה לא מדאיג.
    התיאור של הכאב והדימום יכול להתאים בעיקר לפיסורה אנאלית וייתכנו גם טחורים. בכל מקרה של דמם מומלץ לבדוק לפחות חלקית את המעי הגס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו