פסאודו מלנוזיס קולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסאודו מלנוזיס קולי
    לילי
    11/10/2012

שלום, עברתי קולונוסקופיה שהראתה על פסאודו מלנוזיס קולי. יש לי עבר של אנורקסיה שבו השתמשתי תכופות במשלשלים (טבעיים), ולפעמים אני עדיין משתמשת בהם, למרות שמנסה שלא, אז אני מבינה מדוע זה קרה.., שאלתי היא האם הפסקת השימוש במשלשלים באופן טוטאלי יתקן את עצלות המעיים והאם המעיים יחזרו לצבעם הטבעי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסאודו מלנוזיס קולי

הוספת תגובה

• פסאודו מלנוזיס קולי - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    11/10/2012

הצבע לרוב חולף לאחר הפסקה ממושכת של משלשלים, אבל אין קשר בין הצבע לתפקוד המעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

לילי
    12/10/2012

שימוש במשלשלים כן הופך את פעולת המעיים לעצלנית. האם פעולת המעיים תחזור לעצמה אחרי הפסקה ממושכת? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    17/10/2012

אין הוכחות מדעיות לכך ששימוש במשלשלים פוגע במעי, אלא במקרים קיצוניים של שימוש יתר של עשרות כדורים ביום ואז לא תמיד זה מתאושש. לרוב מי שהתחיל משלשלים עשה זאת בגלל עצירות וכשהוא מפסיק את השימוש הוא חווה שוב עצירות שאינה בהכרח יותר חמורה מזו ההתחלתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו