כאבי בטן ואומפרדקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ואומפרדקס
    דורון
    23/10/2012

שלום רב, לפני 4 ימים סיימתי טיפול קצר באטופן בסיומו של הכדור האחרון בבוקר. בערב אותו יום שתיתי מעט האלכוהול והתחלתי לחוש כאבים מוזרים בבטן לאחר מכן המשכתי את סדר היום כרגיל מבלי התייחסות מיוחדת את האטופן לא לקחתי יותר, אך עם זאת הכאבים לא עברו אלא התחזקו. הכאבים החלו ביום חמישי והיום יום שלישי כבר כמעט שבוע עם הכאבים האלו. האם יכול להיות שהאטופן יצר איזושהיא בעיה או דלקת בכיבה. חושב לציין שהשתן והצואה שלי נראים תקינים ואין לי בחילות או סוג של סבל מיוחד מעבר לכאב בטן עצמו. האם להניח לזה עד שיעבור? או שמע יש טיפול שעלול להקל עם הכאב? מחכה לתשובה, תודה מראש דורון.
    חשוב לציין כי הומלץ לי להשתמש באומפרדקס במידה וזו דלקת בקיבה, נטלתי כדור אחד בנתיים וטרם הכאב עבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ואומפרדקס

הוספת תגובה

• כאבי בטן ואומפרדקס - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    28/10/2012

אטופן עלול לגרום לדלקת בקיבה והיא אינה חולפת לאחר יום אחד של הפסקת התרופה/או התחלת אומפרדקס. כדאי להמשיך אומפרדקס לשבועיים לפחות ובכל מקרה להיבדק אצל רופא מטפל. משך התלונות, הגיל שלך וגורמים נוספים משפיעים על ההחלטה האם יש צורך בבירור נוסף בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו