צרבות וחששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבות וחששות
    מרדכי הצדיק
    26/10/2012

אני סובל כבר שנים מצרבות קשות. וגם ריפלקוס שהאוכל עולה לפה, ובעצם אחרי הארוחות אני מעלה גרה כשעה.

לאחרונה עליתי במשקל, והתחלתי לסבול מצרבות על מטרידות 24 שעות ביממה, ממש כאבים קשים ושריפות בוערות, שאני מחסל קופסאות טאמס קל צרבת רני שותה עשות ליטרים חלב ופשוט משתגע..

יתכן שתרופה שהתחלתי לקחת לאחרונה גם הוסיפה לכל הענין הזה. (ונלפקסין)

1. מה עושים שזה יפסק . (אני שוקל 150 ק"ג.
    2. אני עומד לעשות ניתוח טבעת, האם זה לא יחריף את הבעיה ?! הרופא המתנח טוען שזה יעבור עקב הירידה במשקל, ובאוכל. (ואכן כשהייתי רזה סבלתי הרבה פחות.

3. אני חושש מנזק שנעשה כבר לוושט אחרי צרבות לא נורמליות כאלה, כי קראתי שיכול אפי' להתפתח גידולים, מה אני עושה בכדי לשלול את זה ?

4. לא עשו לי אף פעם בדיקת הליקובקטור, או איך שלא קוראים לו, מומלץ לבקש לרופא שיפנה אותי לבדיקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבות וחששות

הוספת תגובה

• וכמובן תודה רבה! מחכה למענה המומחים

מרדכי הצדיק
    26/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות וחששות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    01/11/2012

אין ספק שיש קשר לעודף המשקל ולעליה במשקל ולכן ירידה במשקל משפרת את המצב.
    מכיוון שאתה לפני ניתוח קיבה וממילא מקובל לפני ניתוח לבדוק את ביראות הקיבה על ידי גסטרוסקופיה, ממליצה לעבור גסטרוסקופיה כבר עכשיו שתיתן מענה גם לנוא הושט. נקודה נוספת- כישי צרבות קשות רני/טאמס אינם הפתרון. תתחיל טיפול יעיל יותר בלוסק או דומיו 20 מ"ג פעמיים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו