צרבות ורגישות בבטן עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבות ורגישות בבטן עליונה
    מיקי
    24/12/2012

ד"ר שלום,
    אני בן 34, בחור בריא, עושה ספורט, לא מעשן, רזה עם ללא בעיות בריאות מיוחדות (חוץ מזו שבקשר אליה אני פונה אליך :) ).
    בשנים האחרונות (בסביבות 8 שנים) יש לי צרבות הולכות ונשנות בתדירות די גבוהה. בשנתיים האחרונות התחילה לי רגישות בבטן העליונה בנוסף לאותן הצרבות ובעת הופעתן. לפני כשנתיים (כשהרגישות בבטן החלה), עשיתי בדיקת הליקובקטר, דם סמוי בצואה ואוטראסאונד בטן.
    הרגישויות והצרבת (ולעתים גם בחילות קלות) מופיעות בעיקר בתקופות לחוצות, מה שהביא את רופאת המשפחה שלי לקבוע שזה פיברומיאלגיה (היות ויש לי גם שכמות תפוסות בשנים האחרונות).
    אין לי ירידה במשקל, או שינוי יציאות.
    מה כדאי לעשות ?
    תודה מראש,
    מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צרבות ורגישות בבטן עליונה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    25/12/2012

ייתכן שהשכמות התפוסות שלך קשורות לביפרומיאלגיה, אבל צרבות ממושכות הן לרוב ביטוי של רפלוקס. אחרי 8 שנים של צרבת יש התוויה לגסטרוסקופיה וכדאי בלי קשר ליטול לחודשיים אומפרדקס/לוסק ולבחון את ההשפעה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו